Våra anställda

Daniel Bengtsson
Daniel Bengtsson
VD / Lösningsingenjör
Daniel har en bakgrund som Mjukvaruingenjör och Scrum Master/Agile coach. Han tog sin civilingenjörsexamen i informations- och kommunikationsteknik 2007. Med sin erfarenhet, kunskap och starka förmåga att fokusera på rätt sak är han en tillgång för oss och för våra kunder.
Christer Bengtsson
Christer Bengtsson
Ägare / Senior Adviser
Christer är personen bakom framgångssagan om Interdoc. Han startade företaget 1996 efter att ha arbetat som konsult med informationshantering. Han har också deltagit i en ISO standardiseringsarbetsgrupp för dokumenthantering och språk. Christers lojalitet gentemot kunder och partners är det som gör Interdoc till ett företag och en partner att lita på.
Ghazal Hatami
Ghazal Hatami
Informationsingenjör / Marknadsföring & kommunikationsansvarig
Ghazal har mer än 10 års erfarenhet av att arbeta med informationshantering. Efter att ha tagit sin högskoleingenjörsexamen inom informationsteknik och kommunikation började hon sin karriär som teknisk redaktör och projektledare i ett världsledande industriföretag i Sverige. Ghazals kreativitet och passion för information, kommunikation och teknik är det som gör henne till en stor tillgång för oss.
Monika Bengtsson
Monika Bengtsson
Redaktör - deltid
Monika är ansvarig på Interdoc för att omvandla äldre och ostrukturerad data till strukturerad information. Hon jobbar med OCR-läsning, konvertering, transformation och korrekturläsning av alla typer av information till både förlag och industri. Hon började i företaget genom att omvandla 175 000 sidor pappers- och DTP-dokument till ett CMS-system för en biltillverkare. Hennes höga tempo och strukturerade arbetssätt gör henne till en stor tillgång.
Tobias Hanning
Tobias Hanning
Högskoleingenjör / Systemutvecklare
Tobias började arbeta på Interdoc för mer än 20 år sedan, direkt efter sin kandidatexamen i datavetenskap. Genom dessa år har han haft möjligheten att jobba med stora företag, med flera olika projekt. Han har arbetat med Java-programmering, konvertering av information, konfigurationshantering och så mycket mer. Hans engagemang, kunskap och stora erfarenhet gör honom ovärderlig.